Aningaaq


Uzay’a gönderilen bir astronot bir sorun nedeniyle dünya ile bağlantı kurmaya çalışıyor. Ancak beklemediği bir şekilde kuzey kutup noktasında bulunan birisi ile iletişime geçiyor. Yardım beklerken yaşadıkları sohbet gerçekten hoşunuza gidecek. Biraz gülmenizi sağlayacak bu sohbetin sonunda duygusal bir dünyaya merhaba diyeceksiniz. Hiç beklenmedik bir bilgim kurgu kısa filmi sizleri bekliyor.


Kısa film, unutulmayan bilim kurgu filmlerinden olan Gravity’in bir sahnesinden esinlenerek hayata geçirilmiştir. O filmi hatırlayanlar bu sahnenin ne anlam ifade ettiğini daha da iyi anlayacaklardır. Kısa film izle seçenekleri arasında en doğru tercihlerden birisi bu filmdir. 7 dakikalık harika bilim kurgu filmini duygu yüklü bir şekilde izleyeceksiniz. Ayrıca altyazılı olması da filme ayrı bir keyif katmaktadır. 


Runal

Kısa film izlemeyi ve paylaşmayı seven bir internet kullanıcısıyım. Sizlere en iyi kısa filmler arasından yayınlar hazırlamaktayım. Beni takip ederek en güzel kısa filmlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder